Skip to main content

mooi nieuws

Lieve leerlingen, allemaal van harte gefeliciteerd! Wat een mooie diploma's heb ik mogen uitreiken. Er waren lesgroepen met bijzonder mooie scores, lesgroepen waarbij iedereen het examen foutloos heeft getypt, lesgroepen waarbij de kinderen elkaar door moeilijke momenten fantastisch ondersteunden. En wat heb ik ook dit jaar weer veel kinderen gezien die zó ontzettend trots waren op zichzelf! Ja, leren typen is best lastig. En ja, het heeft in sommige gezinnen best wat strijd opgeleverd. Maar ook: ja, het was al met al méér dan de moeite waard. 

Volgend schooljaar bied ik dan ook graag weer dezelfde cursus aan. Voor bijna alle locaties geldt dat we in september starten. Uitzonderingen zijn Terwolde en De Vecht, waar we pas in januari starten. Kinderen uit Empe, Hall en Teuge nodig ik van harte uit om de cursus op één van onze andere locaties te volgen. Door met andere ouders samen af te spreken wie wanneer rijdt, zijn die 10 lessen prima te doen, is mijn ervaring.

Binnenkort volgt op deze site het voorlopige lesrooster en kunt u uw zoon of dochter aanmelden. De flyer wordt waarschijnlijk in april verspreid via de basisscholen.