Stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen en omliggende gemeenten.

Volgens onderzoek van het Jeugdjournaal* blijkt dat 85% van de scholieren graag op school wil leren typen. In de reportage is ook een interview opgenomen met dr. Henny van der Meijden van de Radboud Universiteit Nijmegen, die onderzoek heeft gedaan naar de voordelen van blind kunnen typen. Eén van de uitkomsten is dat begeleid leren typen tot betere resultaten én meer tevredenheid leidt.

Die begeleiding is onze specialiteit. Dankzij onze vakkundige en enthousiaste docenten haalt 99% van alle kinderen bij ons de eindstreep (dus ook kinderen met lees- of andere problemen). Wij kunnen met de lescaravan naar uw school komen, maar ook een klassikale lesmodule behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over voldoende eigen laptops.

Voor leerlingen, na of (deels) onder schooltijd

Groep 6, 7, 8 klassikale lessen + tussentijds intensieve online begeleiding:
  • Typevaardigheid + Word van A-Z (12 tweewekelijkse lessen van 70 minuten)
  • Typevaardigheid (10 tweewekelijkse lessen van 45/75 minuten)
  • Typevaardigheid Online (3 lessen van 60/90 minuten) (al vanaf € 70,- per leerling).

In hoeverre u betrokken wilt zijn bij de cursussen bepaalt u als school zelf (van alleen een flyer uitdelen tot van begin tot eind samen met ons de leerlingen begeleiden). Ons werk is nooit standaard; maatwerk is de norm.

Uw team

Natuurlijk zijn wij er ook voor uw team. Ook zij hebben baat bij een goede typevaardigheid (sneller, gezonder, voorbeeldfunctie) en uitgebreide kennis van onder meer Word. Een paar simpele tips en trucs kunnen het werken in Word al een stuk veraangenamen.

Of wilt u dat wij uw docenten trainen, om zelf typeles te kunnen geven? Dat doen we met alle plezier. Wij zien namelijk graag dat ALLE kinderen leren typen.

Wilt u met ons over gedachten wisselen en bekijken of wij voor uw school iets kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij bellen u dan om een afspraak te maken.

* Zie Jeugdjournaal 26-02-2017, 14de minuut