AANMELDEN TYPECURSUS

- aanmeldingsformulier: zie onderaan deze pagina - 

Reken op wekelijks 5x een halfuur huiswerk. Leren typen is best lastig. Uiteraard doen wij er alles aan om uw kind te motiveren en stimuleren, maar wij vragen van u als ouder ook de nodige betrokkenheid.

Cursus met klassikale lessen

Deze cursussen starten in september van elk schooljaar. De aanmelding voor een cursus met klassikale lessen is pas compleet als het inschrijfgeld  is betaald. Betaling van het cursusgeld in termijnen is mogelijk.

Covid 19

We hebben inmiddels ervaren dat uitval van klassikale lessen door Covid 19 uitstekend opgevangen kan worden door les- en uitlegvideo's en intensiever online contact. We hopen natuurlijk dat dit in september niet meer aan de orde is. 

Individueel traject

Starten met een individueel traject of Typevaardigheid Zelfstandig kan op elk gewenst moment. Neem hierover contact op met de typejuf. Inschrijfgeld betalen is voor de online-cursus niet nodig; zodra het cursusgeld is ontvangen, kan de cursus starten.

Aanmeldingsformulier

Wilt u in schooljaar 2021-2022 zeker zijn van een plekje? Vul dan vandaag nog het formulier in. Voor de meeste groepen geldt: vol = vol.

Lees voor het invullen de tekst onder Algemeen en lees de Privacyverklaring en de Inschrijvingsvoorwaarden

Velden met een * dienen volledig te worden ingevuld.