AANMELDEN TYPECURSUS

- aanmeldingsformulier: zie onderaan deze pagina - 

Reken op wekelijks 5x een halfuur huiswerk. Leren typen is best lastig. Uiteraard doen wij er alles aan om uw kind te motiveren en stimuleren, maar wij vragen van u als ouder ook de nodige betrokkenheid.

Cursus met klassikale lessen

Deze cursussen starten in september van elk schooljaar. De aanmelding voor een cursus met klassikale lessen is pas compleet als het inschrijfgeld  is betaald. Betaling van het cursusgeld in termijnen is mogelijk.

Covid 19 - anderhalve meter?

Ook wij kunnen nog niet overzien hoe het basisonderwijs in september zal gaan. Wij houden ons aan de richtlijnen zoals die, nu en straks, voor het basisonderwijs gelden. We denken graag in oplossingen: als de caravan vanwege de anderhalve meter-regel niet mogelijk is gaan we in overleg met scholen op zoek naar alternatieve leslocaties. Houdt onze site (nieuws) in de gaten voor updates.

Individueel traject

Starten met een individueel traject of Typevaardigheid Zelfstandig kan op elk gewenst moment. Neem hierover contact op met de typejuf. Inschrijfgeld betalen is voor de online-cursus niet nodig; zodra het cursusgeld is ontvangen, kan de cursus starten.

Aanmeldingsformulier

De meeste groepen zijn inmiddels gestart. Staat uw leslocatie er niet bij? Neem dan contact op met ons. In sommige gevallen kan toch nog worden aangeschoven.

Lees voor het invullen de tekst onder Algemeen en lees de Privacyverklaring en de Inschrijvingsvoorwaarden

Velden met een * dienen volledig te worden ingevuld.