Skip to main content

Nu aanmelden

Voor komend schooljaar raakt een aantal lesgroepen nu al aardig vol, dus wilt u graag een plekje voor uw zoon of dochter volgend jaar, vul dan direct het aanmeldingsformulier in.

Om een goede typevaardigheid voor meer kinderen bereikbaar te maken, hebben we het deel "Word van A-Z" uit de cursus gehaald. De cursus Typevaardigheid die we al op een aantal plekken gaven, wordt nu de standaard cursus, zónder prijsverhoging (€ 160,- + € 15,- inschrijfgeld). 

Wilt u dat uw zoon of dochter naast een goede typevaardigheid ook alles leert over Word of Google Documenten? Dat kan nog steeds. In een los te bestellen cursuspakket Word / Google Documenten (€ 49,-) zitten naast 21 duidelijke uitlegbladen en 27 opdrachten (variërend van "spelen" met Word, via onder meer een boekverslag, tot een compleet werkstuk) 16 duidelijke instructiefilms. En natuurlijk worden alle opdrachten beoordeeld en indien nodig voorzien van "leerpuntjes". Er is een adviesplanning (in welke les van de cursus typevaardigheid kun je welke opdrachten het beste maken), maar een eigen leertempo is zeker mogelijk.

Wij zijn nu hard aan het werk om alle lesmaterialen weer helemaal up-to-date te maken en bestellen dan vóór de zomervakantie alle lesmateriaal, zodat we in september klaar zijn voor het nieuwe lesseizoen. Wij hebben er nu al zin in!