Skip to main content

Volgens onderzoek van het Jeugdjournaal* blijkt dat 85% van de scholieren graag op school wil leren typen. In de reportage is ook een interview opgenomen met dr. Henny van der Meijden van de Radboud Universiteit Nijmegen, die onderzoek heeft gedaan naar de voordelen van blind kunnen typen. Eén van de uitkomsten is dat begeleid leren typen tot betere resultaten én meer tevredenheid leidt.

Die begeleiding is onze specialiteit. Dankzij onze vakkundige en enthousiaste docenten haalt 99% van alle kinderen bij ons de eindstreep (dus ook kinderen met lees- of andere problemen). In hoeverre u betrokken wilt zijn bij de cursussen bepaalt u als school zelf (van alleen een flyer uitdelen tot van begin tot eind samen met ons de leerlingen begeleiden). Ons werk is nooit standaard; maatwerk is de norm.

Of wilt u dat wij uw docenten trainen, om zelf typeles te kunnen geven? Dat doen we met alle plezier. Wij zien namelijk graag dat ALLE kinderen leren typen.

Wilt u met ons over gedachten wisselen en bekijken of wij voor uw school iets kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

* Zie Jeugdjournaal 26-02-2017, 14de minuut