Skip to main content
Filters

Workshop PowerPoint

Een mooie PowerPoint-presentatie maakt je spreekbeurt compleet! Daarom geven we in april een workshop PowerPoint, bestaande uit 2 lessen van anderhalf uur. Deze workshop is geschikt voor kinderen uit groep 6, 7 of 8, die al behoorlijk uit de voeten kunnen met Word. 

We gaan aan de slag met dia-indelingen, het kiezen van een ontwerp en maken van een eigen achtergrond, kiezen van opsommingstekens, tekstanimatie, animaties op afbeeldingen (bijvoorbeeld in-/uitvliegen waarbij je zelf de richting en het tempo bepaalt), het maken en bewerken van cirkel-/staafdiagrammen en grafiekjes, invoegen van geluiden en filmpjes, op de juiste manier opslaan en afspelen, toevoegen van notities, maken van handouts e.a.

Bij de workshop (waarvoor we € 28,- vragen) hoort een mapje met uitleg- en oefenbladen (huiswerk maken is niet verplicht). Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat.

De cursus wordt gegeven in:
- Terwolde, op maandag 1 en 8 april, van 15.15-16.45 uur (nog beperkt plek)
- Klarenbeek, op donderdag 4 en 11 april, van 15.30-17.00 uur (nog beperkt plek)

Bij voldoende aanmeldingen wordt de cursus ook gegeven in:
- Twello, op dinsdag 9 en 16 april, van 14.45-16.15 uur.

Mocht er voldoende interesse zijn om de workshop ook op andere locaties te geven, dan gaan we dat inplannen. Laat het ons dus weten als u belangstelling heeft! Aanmelden kan door een email te sturen naar info@detypejuf.nl of via het contactformulier op deze site.

Cursussen 2020-2021

Het voorlopige cursusrooster voor 2020-2021 staat klaar! Aanmelden kan nu al. (Voor een aantal locaties staat de dag en tijd nog niet vast.)

Welke cursus u ook kiest: dankzij onze intensieve en persoonlijke begeleiding kan elk kind de eindstreep halen. Alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

In april worden onze flyers uitgedeeld. Geen flyer ontvangen? Stuur een berichtje met uw naam en adresgegevens, zodat we u een exemplaar kunnen toesturen.