Skip to main content
Filters

NK typen

Zaterdag 21 mei werd in Wierden het Nationaal Kampioenschap Typevaardigheid gehouden. Alleen de top van Nederland doet hieraan mee! Myrthe Metselaar uit Klarenbeek en Matthijs Zwierenberg uit Brummen vertegenwoordigden de typejuf. En hoe! Beiden typten hunbeste tekst foutloos, 10 minuten lang. Binnen een deelnemersveld van 26 kinderen tot de top 3 horen is niet gelukt, maar de dag was in alle opzichten geslaagd. 

Er moest 2x10 minuten een Nederlandse tekst worden getypt, dan nog 10 minuten een Engelse tekst en tot slot werd er "estafette"-getypt. Spannend maar leuk om te doen. Myrthe en Matthijs kregen er steeds meer plezier in. Ze gingen met een goed gevoel (én een t-shirt, medaille, petje en nog een paar leuke dingetjes) weer naar huis, om vandaag trots in hun klas te kunnen vertellen hoe goed ze het hebben gedaan.

Matthijs en Myrthe: bedankt dat jullie voor de typejuf hebben meegedaan!

 

P1310259 

 

Nieuwe site - aanmelden kan nu

We hebben een nieuwe site! Wat u nu ziet is het resultaat van gezamenlijke inspanning. Dank aan Sandra voor het prachtige ontwerp en aan Joyce voor de technische uitvoering. Alles is nog 'vers', dus als u verbeterpuntjes tegenkomt: aarzel niet en geef ze aan ons door. 

Aanmelden voor het cursusseizoen 2017-2018 kan nu dus ook via deze site. Onder kinderen vindt u informatie over onze 3 cursusvarianten, de leslocaties en het aanmeldingsformulier. Hoewel de cursussen in augustus/september starten, adviseren we om NU AL aan te melden, zodat u zeker bent van een plekje.