Skip to main content
Filters

Incompany-training afgerond

De laatste typediploma's van dit seizoen zijn uitgreikt aan 5 medewerkers van Ferrocal, een Brummens bedrijf in lucht- en ventilatiekanalen. Het leren typen kostte de nodige moeite (afleren van een eigen systeem is lastig...), maar dankzij hun inzet en doorzettingsvermogen zijn alle cursisten geslaagd.

Daarnaast is de typejuf met 14 Ferrocal-medewerkers aan de slag geweest in Word, Excel en Outlook en hebben we Ferrocal ondersteund in het optimaliseren van documenten in de huisstijl. Geweldig leuk om te doen, vooral doordat alle cursisten enorme betrokkenheid toonden.

 Ferrocal

Google documenten

"Ja! Ook als je werkt met Google Docs of andere programma's zijn onze lessen zinvol."

Dat is ons antwoord op de vraag: "Heeft het wel zin om de cursus typevaardigheid + Word van A-Z te volgen, ik gebruik namelijk geen Word maar een ander programma?"  

De insteek bij alle lessen waar we met "Word" aan de gang gaan, is:
Wéét wat er allemaal mogelijk is, als je tekst gaat verwerken. Veel functies kun je op verschillende manieren gebruiken; wij laten diverse toepassingen zien. Durf vooral zelf te ontdekken, te experimenteren en te kijken wat je in welke situatie zou kunnen doen. Zorg dus dat je nu en in de toekomst ook in andere programma's de weg weet te vinden.

Van de meest gangbare programma's - en dus zeker ook van Google Docs - zetten wij handleidingen (bij elke les) op onze site.